Location: North Willoughby, Sydney, NSW

Project Length: 6 Months

This magnificent house in North Willoughby was transformed from a humble two bedroom single level house into a two storey, four-bedroom family home in just six months. The property now boasts a separate studio space on top of the double garage to support and foster creativity and productivity for the family. The distinctive feature of the nail strip cladding adds a dramatic and contemporary touch, complimenting the interior and exterior design choices, particularly the long lasting, highly durable and modern material scheme. Through the use of monotone colours, sharp lines and bespoke natural timber joinery this architecturally designed home really stands out as a statement piece. Keedah prides itself on our ability to transform this semi-detached red brick house into a spectacularly sleek and modern family home. Keedah’s use of custom joinery creates smart uses of space whilst adding character through our client’s personal touches. Keedah worked closely with the client to continuously add value through collaboration during the build, thus ensuring outstanding results, particularly enabling us to deliver from a design and architectural perspective.