Location: Birkenhead Point, Sydney, NSW

Keedah was pleased to help Mark and Trish renovate their three bedroom waterfront apartment in Birkenhead Point. The focus was to turn a tired and segregated room into an open plan room which included a kitchen, dining and living room for their family. The apartment underwent a complete overhaul with a fresh coat of paint, and new blackbutt timber floors throughout which served to tie together the new living space.

The result of this apartment renovation project was an open and welcoming space for both family meals and entertaining. The kitchen fit-out included quality workmanship throughout, with hidden handles and space friendly storage employed. Keedah’s craftsmanship extended to abundant storage areas, including a bespoke wine rack and shelving unit that provide a smooth transition from cooking to eating areas.