Location: Chatswood

Project Length: 7 months

Completion Date: November 2016

CREATE

Keedah was appointed to undertake a complete home renovation, restoring existing parts of the house and extending the house footprint to the rear. The proposed extension was purposely designed to capture the northern light, providing a sun filled open plan living space for their client. The client wanted a homely yet modern open living space that could serve both functionally and beautifully. The brief was to create an easeful blend of minimalist and earthy tones that would be complimented by lots of natural light and elegant lines in the design.

BUILD

The client had a vision for introducing natural locally sourced timbers within the custom joinery palette. Keedah undertook the design & fabrication for all pieces of joinery within the renovation. Together with the client, materials were hand picked, enabling the client to be involved in each step of the process to create exactly what they had imagined. The build took 7 months from start to finish and Keedah provided a seemless flux of trades and skills to perform each element in a truely high end manner. Keedah transformed their clients residence into a beautiful 3 bedroom, two bathroom, a spacious open plan living quarters to the rear with an adjacent timber deck and side carport. 

INSPIRE

Keedah has created a gorgeous light and spacious modernist open plan living area that compliments the rest of the house while absolutely stealing the show. This space combines the kitchen, dining and living area as well as the ability to expand the entertainment out to the garden area with fabulously wide opening doors onto the deck. The heart of this home is now a fashionable and timeless useable space that enables many different functions to coincide in harmony.