Location: Cromer, Sydney, NSW

Keedah provided an extensive residential renovation to Geoff and Natalie’s Cromer home that included both the internal and external areas of the house.

This home renovation project was a high-end affair from start to completion, and the results were stunning. Polished wooden floors across the open-plan downstairs area complemented extensive and meticulous carpentry work, including a handcrafted feature staircase. An understated motif of horizontal and vertical lines provides a sense of continuity to the home as a whole.

We were able to enhance the open and welcoming feel of the house, with spacious interiors that extended from the bedrooms upstairs to the kitchen and dining areas. Our work wasn’t restricted to the inside as we renovated a spacious rear verandah. It provided the perfect vantage point for the beautiful back garden, which was landscaped to marry the front and rear aspects of the house.